The Life Of Feciale - Feciale Wanted.

Modigt med eget

Posted May 17, 2018, 5:46 a.m. By feciale Tags: jobb

Är det inte uråldrigt att vara anställd nu för tiden? Det känns typ som det! Det känns som att vi har varit styrda av andra människor alldeles för länge nu. Ända sen industriella revolutionen har vi suttit fast i andras händer. Andras händer som har kommit att bestämma över våra liv. Därför tycker jag att alla ska starta eget bolag. Men ja jag ser problemet, inga bolag fungerar om dom inte har några anställda som jobbar för dom. 

Men tänk va trevligt om mana hade ett eget företag och fick bestämma sina egna tider, man kan ta ledigt när man vill, man kan kanske till och med kan ta med sig jobbet om man vill flytta någon annanstans. sen beror det ju såklart på vad det är för bolag som man startar. Drömmen vore ju om man kunde starta något via datorn! Då är man ju verkligen fri. Eller om man börjar som frilansare, jag förstår såklart att det antagligen finns massor med nackdelar med det också men just nu känns det som att det lockar mig så mycket att jag har väldigt svårt att se   vad nackdelarna skulle vara. 

Just nu jobbar jag som frisör på en salong inne i örebro, och alltså man känner sig ju ganska låst. Man kan inte bara byta location helt plötsligt för det betyder att man måste börja om från grunden, man måste bygga en ny kundkrets, nya recept, nya möten och så vidare och det kanske man inte orkar med bara sådär. Det jobbigaste skulle nog vara om den nya salongen jobbade med andra färger, det hade ju tagit såå lång tid att lära sig dom, hur dom slår och vad dom heter och så vidare. Jaja, detta får duga för nu, kanske någon dag i framtiden tar jag mod till mig och startar eget.